Робототехнічні системи - Налобіна, О. О.; Голотюк, М. В.; Крупко, І. В.; Гурковська, С. С. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2023)
Методичні вказівки включають тематику індивідуальних завдань, методичні пояснення щодо порядку їх виконання, критерії оцінювання виконаного індивідуального завдання, вимоги до його оформлення, включаючи зразок титульної сторінки. Рекомендовано для студентів спеціальності 133 Галузеве машинобудування.
Keywords: курсовий проєкт; індивідуальне завдання; галузеве машинобудування; методичні вказівки