Експериментальне дослідження кута пружинення при багатоперехідному гнутті листової заготовки - Кухар, В. В.; Нагнібеда, М. М. (КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2019)
Метою роботи є експериментальне дослідження ефекту пружинення та залишкових деформацій у металопродукції в процесах багатоперехідного формування профілів на профілезгинальних станах.