Технології захисту об’єктів аквакультури : силабус - Єсіпова, Н. Б. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Метою даного курсу є надання студентам теоретичних знань щодо особливостей існування водних екосистем, які підпадають під вплив відпрацьованих вод гірничо-металургійних підприємств; оволодіння практичними навичками оцінювання екологічного стану водних біоценозів, застосування сучасних технологій аквакультури для поповнення природних популяцій гідробіонтів та отримання додаткової харчової продукції.