Технології захисту атмосфери : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт - Максимова, Н. М.; Чеберячко, Ю. І. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
У методичних рекомендаціях наведено тематику лабораторної роботи, яка виконується на протязі декількох занять відповідно до семестрового графіку робочої програми курсу, критерії оцінювання, методичні пояснення щодо порядку виконання завдання та приклад його виконання, питання для самоперевірки, список рекомендованих джерел тощо.