Економіка та управління природоохоронною діяльністю та еколого-економічний аналіз : методичні вказівки до виконання практичних робіт - Латишева, О. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
У методичних вказівках наведено рекомендації до процедури виконання практичних робіт та індивідуальних завдань з дисципліни «ЕКОНОМІКА ТА УПРАВЛІННЯ ПРИРОДООХОРОННОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ТА ЕКОЛОГО-ЕКОНОМІЧНИЙ АНАЛІЗ». Методичні рекомендації містять інформацію щодо змісту, структури, порядку виконання, критеріїв оцінювання робіт та завдань, вимоги до їх оформлення, включаючи зразок титульної сторінки, варіанти рекомендованих тем та перелік рекомендованої основної та додаткової літератури.