Бізнес-процеси суб’єктів господарювання: планування, моделювання, аналіз та контроль - Латишева, О. В.; Підгора, Є. О.; Касьянюк, С. В.; Гітіс, Т. П. (Донбаська державна машинобудівна академія, 2021)
Монографію присвячено вдосконаленню теорії та методології процесного підходу, моделюванню, аналізу та контролю бізнес-процесів у контексті забезпечення сталого розвитку підприємства. Окрему увагу приділено теоретичним та практичним аспектам інвестиційної діяльності з урахування екологічного та соціального чинників, механізму застосування сучасних ІТ-технологій моделювання для ефективного управління бізнес-процесами суб’єкта господарювання. Видання призначене для докторантів, аспірантів, наукових співробітників, викладачів і здобувачів вищої освіти, які досліджують проблеми управління бізнес-процесами. Матеріал монографії підготовлено за результатами виконання науково-дослідної роботи кафедри економіки підприємства ДДМА ― «Формування системи бізнес-процесів суб’єктів господарювання в контексті сталого розвитку».