Рівняння математичної фізики - Грудкіна, Н. С.; Шевцов, С. О. (Донбаська державна машинобудівна академія, 2019)
Посібник містить теоретичний матеріал з курсу диференціальних рівнянь з частинними похідними першого та другого порядків, що супроводжується прикладами розв’язання типових завдань, у тому числі із застосуванням системи MAPLE, а також завдання для самостійного виконання студентами. Може використовуватися як викладачами, так і студентами для самостійної роботи.
Keywords: диференціальні рівняння; похідні; MAPLE; розв’язання завдань