Робоча програма навчальної дисципліни «Теорія організації та організаційне проектування» - Шкрабак, І. В.; Харченко, О. С. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Навчальна дисципліна «Теорія організації та організаційне проектування» є базовою у підготовці сучасних управлінців. Її вивчення спрямоване на формування у здобувачів вищої освіти теоретичних знань і розуміння змісту теорії організації та організаційного проєктування як науки і специфічної сфери професійної діяльності, її законів і принципів формування організаційних відносин, витоків та еволюції концептуальних засад теорії організації, основних функцій і організаційного процесу, організаційних структур і механізму управління організаціями.