Ресурсозаощаджувальні технології та рециклінг в аглодоменному виробництві - Бойко, М. М.; Синегін, Є. В.; Стоянов, О. М.; Семірягін, С. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
У методичних рекомендаціях наведено поради і методичні підходи до виконання практичних робіт, які виконуються в процесі вивчення дисципліни. Матеріал містить короткі теоретичні викладки за тематикою робіт, завдання для їх виконання, порядок оформлення звіту та питання для підготовки до її захисту.
Keywords: методичні рекомендації; практичні заняття; рециклінг