Візуалізація даних та візуальна аналітика : методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань здобувачів за освітньою-професійними програмами другого (магістерського) рівня «Бізнес-процеси та операційна ефективність» спеціальність 051 Економіка - Шевченко, Н. Ю. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2023)
Методичні рекомендації включають завдання для виконання, опис критеріїв оцінювання індивідуальних завдань, стислі теоретичні відомості. Рекомендовано для магістрів спеціальності 051 Економіка всіх форм навчання.
Keywords: методичні вказівки; індивідуальне завдання; економіка; бізнес-процеси