Теоретичні основи процесів металургії : методичні вказівки до виконання практичних, лабораторних робіт та індивідуальних завдань - Нізяєв, К. Г.; Стоянов, О. М. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Викладено методичні вказівки до дисципліни «Теоретичні основи процесів металургії» наведено методичні вказівки для виконання практичних завдань. Призначені для студентів спеціальності 136 – металургія (бакалаврський рівень).
Keywords: методичні вказівки; практичні роботи; металургія