Робоча програма навчальної дисципліни «Моделювання процесів автоматизації та обробка даних» - Вовна, О. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
«Моделювання процесів автоматизації та обробка даних» є базовим курсом, що зосереджений на розвитку теоретичних та практичних навичок моделювання комп’ютерно-інтегрованих інформаційних систем, для яких створюється програмне забезпечення, а також основи систематизованого підходудо моделювання програмного забезпечення, структурного та об'єктно орієнтованого аналізу апаратно-програмних комплексів, і забезпечити набуття практичних навичок проєктування програмного забезпечення для цих інформаційних системи та комплексів.