Самоменеджмент : силабус - Гончар, В. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Курс є важливим компонентом професійного розвитку, що надає студентам необхідні інструменти для ефективного управління власною діяльністю в умовах динамічного середовища. Практична підготовка включає застосування методик тайм-менеджменту, управління ресурсами та особистим розвитком для досягнення визначених академічних і професійних цілей.