R&D проєкт : силабус - Сагайда, П. І. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
R&D проєкт – обов’язкова освітня компонента загальної підготовки магістрів комп’ютерних наук, який дозволить студентам отримати практичні навички виконання дослідницького проєкту, вирішувати складні задачі, що потребують проведення досліджень та розробки іноваційних рішень у сфері застосування комп’ютерних наук та розвитку цифрового інтелекту майбутніх професіоналів-аналітиків. Дана освітня компонента повинна забезпечити якість підготовки і виховання спеціалістів з вищою освітою, здатних творчо застосовувати в практичній діяльності найновіші досягнення науково-технічного прогресу.