Автоматизація та енергозабезпечення виробничих процесів в мехатроніці та робототехніці в умовах гірничо-металургійного комплексу - Хілов, В. С.; Рухлов, А. В.; Бундза, О. З.; Голотюк, М. В.; Ісаєв, А. Б.; Койфман, О. О.; Мірошниченко, В. І.; Налобіна, О. О.; Разживін, О. В.; Сімкін, О. І.; Сокол, С. С.; Суботін, О. В.; et al. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Об’єкт дослідження: автоматизовані системи управління інтелектуальними, електротехнічними, робототехнічними системами та їх енергоефективні режими. Мета дослідження: визначити, обґрунтувати, розробити методи та інформаційно-програмне забезпечення для автоматизації та енергоефективності роботи гірничо-металургійного виробництва в Україні на основі інтелектуальних, електротехнічних та робототехнічних систем.
Keywords: енергоефективність; ідентифікація; інформаційне та програмне забезпечення; технічне діагностування