Робоча програма навчальної дисципліни «Інновації, інформаційні та комунікаційні технології аудиту безпеки праці» - Кружилко, О. Є. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Актуальність курсу полягає в тому, що професійні компетентності майбутніх фахівців пов’язані не стільки з обсягом знань, якими він володіє, а насамперед з розумінням, як саме ці знання можна використати у практичній діяльності. Саме тому передбачено вивчення основ функціонування сучасних інформаційно-комунікаційних технологій та програмних засобів їх реалізації. Також передбачено ознайомлення здобувачів освіти з загальнодержавними інформаційними ресурсами та інформаційними системами з безпеки праці підприємств.