Аналіз способів виявлення інформаційних сигналів при значних за інтенсивністю перешкодах - Суботін, О. В.; Петрухін, Я. І.; Новіков, Д. С. (Донбаська державна машинобудівна академія, 2025)
Проведені дослідження показали, що інформаційно-вимірювальні системи (ІВС) контролю параметрів технологічного об'єкту управління вимагають значного асортименту вимірювальних перетворювачів різного функціонального призначення, здатних надійно працювати у специфічних умовах виробництва.