Well-being в управлінні персоналом як запорука забезпечення підвищення операційної ефективності - Смирнова, І. І.; Smyrnova, I. I. (Baltija Publishing, 2024)
Війна в Україні є одним із найсильніших стресових факторів, що впливають на людину та її роботу. В цих складних для всіх українців умовах питання впровадження культури Well-being (благополуччя або добробуту) стають критично важливими. Благополуччя або добробут – це частина загальної корпоративної культури, що передбачає «створення середовища для досягнення задоволеності, яка дозволяє співробітнику процвітати і повністю розкривати свій потенціал на благо себе та своєї організації». При цьому підтримкою благополуччя потрібно займатися постійно, від процесу найму до останнього робочого дня і вибудовувати її так, щоб знайшовся баланс між потребами співробітника та потребами компанії.
Well-being in hrm as a key to ensuring increase in operational efficiency