Особливості оцінки ефективності операційних покращень - Латишева, О. В.; Чуприна, Ю. В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2023)
Метою статті є визначення можливих критеріїв оцінки ефективності операційних покращень та встановлення найбільш придатних з них для успішної імплементації на промислових підприємствах.