Особливості застосування програми DIALux при проектувані освітлення в офісі - Чеберячко, С. І.; Чеберячко, Ю. І.; Нюшков, А. В.; Cheberyachko, S. I.; Cheberiachko, Yu. I.; Niuskov, A. V. (Baltija Publishing, 2024)
DIALux – це потужний інструмент, який значно спрощує процес проектування освітлення, особливо в таких складних середовищах, як офіси. Програма дозволяє створити детальну віртуальну модель приміщення, розрахувати рівень освітленості в кожній точці.
Features of using the DIALux program when designing lighting in the office