Робоча програма навчальної дисципліни «Теплова робота конвертера» - Нізяєв, К. Г.; Малій, Х. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Теплова робота конвертера – вибірковий курс інженера-металурга, який дозволить Вам набути знання та отримати професійні компетенції в питаннях аналізу теплової роботи сучасного конверторного процесу, поліпшення теплового балансу, економії матеріальних ресурсів, а також нових високоефективних технологічних варіантах, які дозволяють реалізовувати конвертерні процеси одержання сталі з різною часткою металобрухту.