Дослідження у проєктах підвищення операційної ефективності : силабус - Пілюгин, В. І. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
​​Головна мета операційної ефективності є створення передумов можливостей для розв'язування складних нестандартних завдань управління гірничодобувними підприємствами і вирішення проблем розробки родовищ і збагачення корисних копалин на основі проведення наукових досліджень та впровадження інноваційних рішень, а також реалізації інших навичок результативної професійної діяльності, що у сукупності створить передумови для їхньої конкурентоспроможності на ринку праці. Однак такі результати неможливі без використання досягнень наукового та технічного прогресу.