Підвищення ефективності розділових процесів шляхом маиематичного моделювання з урахуванням властивості сировини - Младецький, І. К.; Левченко, К. А.; Кушнірук, Н. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Об’єкт дослідження – технологічні процеси переробки та збагачення корисних копалин. Мета роботи – підвищення ефективності процесів розділення твердих корисних копалин.
Keywords: сепараційні характеристики процесів розділення; змішування; дроблення; подрібнення; схеми з’єднання апаратів; визначення показників розкриття корисної копалини