Вантажопідйомне обладнання : силабус - Цимбал, Б. М. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Вантажопідйомне обладнання передбачає вивчення будови, принципу роботи механізмів та вузлів машин, що використовуються в технологічному циклі на виробничих підприємствах для переміщення різного типу вантажу. Особливістю курсу є опанування передових методик конструювання та розрахунків деталей машин і механізмів загального призначення та розвиток на основі цього у здобувачів вищої освіти інженерного мислення.