Робоча програма навчальної дисципліни «Системи електропостачання гірничих та металургійних підприємств» - Рухлов, А. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Системи електропостачання гірничих та металургійних підприємств – це вибірковий курс професійного ядра освітньої програми «Енергоефективні технології в системах електрозабезпечення гірничих та металургійних підприємств», вивчення якого має на меті набуття здобувачем теоретичних знань та практичних навичок щодо релевантного застосування основних методів та засобів вирішення завдань, які постають при розробці систем електропостачання та виборі їх основного обладнання для підприємств гірничо-металургійної галузі.