Робоча програма навчальної дисципліни «Основи організації операційних систем» - Сімкін, О. І.; Сокол, С. П. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Особливістю курсу є акцент на саме практичному використанні сучасних операційних систем, але будуть надані і необхідні теоретичні знання. Отримані знання будуть корисними для проектування систем автоматизації як побутового, так і промислового рівня.