Стандарти та методології бізнес-аналізу : методичні рекомендації до виконання контрольних робіт - Москаленко, В. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
У методичних рекомендаціях наведено умови, поради і методичні підходи до виконання контрольних робіт з дисципліни «Стандарти та методології бізнес-аналізу», вимоги до оформлення, подання та оцінювання результатів виконання контрольних робіт. Рекомендовано для студентів спеціальності 122 - Комп’ютерні науки першого (бакалаврського) рівня освіти.