Історія України та української культури : методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань - Фомін, А. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
У методичних рекомендаціях наведено поради і методичні підходи до виконання індивідуальних завдань з вибіркової навчальної дисципліни «Історія України та української культури», вимоги до оформлення, подання та оцінювання результатів виконання індивідуальних завдань, рекомендована література, додатки.