Робоча програма навчальної дисципліни «Фізика» - Кайдан, В. П. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Особливістю курсу є прикладна направленість підготовки із використанням комп’ютерно-інформаційних технологій та інтерактивних симуляцій для природничих наук в розрізі забезпечення фундаменту для глибокого розуміння протікання фізичних процесів, явищ, механізмів та критичного осмислення теорій, принципів, методів і понять у сфері професійної діяльності. Отримані знання можуть бути корисними для вивчення у подальшому основ теоретичної та прикладної механіки, теоретичних основ електротехніки, метрології та технологічних вимірювань, автоматизований електропривод.
Keywords: фізичний процес; будова матерії; кількісні закономірності явищ; властивості матерії