Спеціальні види обробки металів тиском - Алієва, Л. І.; Абхарі, П. Б.; Малій, Х. В.; Кузенко, О. А. (Донбаська державна машинобудівна академія, 2019)
У посібнику з сучасних позицій розглянуто питання інтенсифікації процесів обробки металів тиском. Наведено спеціальні способи обробки листових і об'єм-них деталей. Призначено для студентів спеціальності «Обробка металів тиском», які вивчають курс «Спеціальні види обробки металів тиском».
Keywords: посібник