Нормування техногенного навантаження : методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань - Накемпій, О. К. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2026)
Методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань з дисципліни «Нормування техногенного навантаження» включають інформацію щодо змісту та вихідних даних; містить перелік основної та додаткової літератури, критерії оцінювання індивідуального завдання, вимоги до його оформлення, включаючи зразок титульної сторінки.