Робоча програма навчальної дисципліни «Комп’ютерна симуляція технологічних процесів у металургії» - Грибков, Е. П. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Особливістю курсу є вивчення математичних моделей з використанням комп’ютерної техніки на різному рівні, починаючи з офісних пакетів та закінчуючи сучасними САЕ-системами. Також розглядаються різні алгоритми – від лінійних для визначення параметрів процесу до розгалужених та циклічних для вирішення задач оптимізаційного плану.