Тренінг з розвитку гнучких навичок (soft skills), лідерства та командотворення : методичні вказівки до виконання індивідуальних завдань - Смирнова, І. І. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Методичні вказівки включають опис індивідуальних завдань для самостійного виконання студентами в межах курсу «Тренінг з розвитку гнучких навичок (soft skills), лідерства та командотворення», вимоги до оформлення, подання та оцінювання результатів виконання індивідуальних завдань.