Програмування на Python : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт - Жерліцин, Д. М. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Методичні рекомендації включають алгоритм роботи з мовою програмування Python для аналізу та візуалізації даних з використанням сучасних бібліотек, таких як NumPy, Pandas, Matplotlib та Seaborn. Надані приклади виконання завдань охоплюють обробку структур даних, побудову графіків, а також автоматизацію аналітичних процесів. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти за освітньо професійною програмою першого (бакалаврського) рівня спеціальності 051 «Економіка».