Перспективи розвитку металургії та позадоменне отримання заліза : методичні вказівки до виконання практичних робіт та індивідуальних завдань - Мамешин, В. С.; Реков, Ю. В.; Ягольник, М. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Викладено методичні вказівки до дисципліни «Перспективи розвитку металургії та позадоменне отримання заліза» наведено методичні вказівки для виконання практичних завдань підготовки та захисту індивідуальних завдань. Призначені для студентів спеціальності 136 – металургія (магістерський рівень).
Keywords: методичні рекомендації; практичні заняття; залізо; металургія