Сучасні процеси та обладнання відкритої розробки родовищ корисних копалин : силабус - Луценко, С. О. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Сучасні процеси та обладнання відкритої розробки родовищ корисних копалин - курс, який допоможе Вам сформувати компетентності в сфері відкритих гірничих робіт. Програма передбачає глибоке вивчення актуальних тенденцій удосконалення техніки і технології відкритої розробки корисних копалин, застосування сучасних способів та устаткування для ведення гірничих робіт.