Інтелектуальні системи управління : силабус - Разживін, О. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Інтелектуальні системи управління (ІСУ) – базова навчальна дисципліна, яка забезпечить наявність необхідних знань для вирішення практичних задач у процесі інженерної діяльності, що пов’язана з інтелектуальними та кіберфізичними системами управління.