Робоча програма навчальної дисципліни «Сучасні апаратно-програмні комплекси та комп'ютерно-інтегровані технології у створенні систем автоматизації та робототехнічних систем» - Вовна, О. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
«Сучасні апаратно-програмні комплекси та комп'ютерно інтегровані технології у створенні систем автоматизації та робототехнічних систем» є базовим курсом, який зосереджено на наданні основних теоретичних положень та практичних засад зі створення систем і мереж Інтернету речей різної архітектури та прикладної сфери застосування в галузі розробки та створення систем автоматичного контролю та робототехнічних систем. Розглянуто теоретичні та практичні аспекти застосування сучасних сенсорних, мікроконтролерних та мережевих технологій, а також програмних засобів під час синтезу IoT систем і мереж із обліком сьогоденних світових досягнень у галузі інформаційних та комп’ютерних технологій.