Методичні рекомендації до виконання та захисту кваліфікаційної роботи за освітньо-професійною програмою другого (магістерського) рівня вищої освіти «Проєктне управління змінами в гірничо-металургійному бізнесі» спеціальності 073 Менеджмент - Шкрабак, І. В.; Харченко, О. С.; Латишева, О. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2023)
Методичні вказівки включають пояснення щодо процедури підготовки, виконання і захисту кваліфікаційної роботи, а також рекомендації і вимоги до її змісту та оформлення. Рекомендовано для магістрів спеціальності 073 Менеджмент другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Проєктне управління змінами у гірничо-металургійному бізнесі».
Keywords: методичні вказівки; підготовка кваліфікаційної роботи; захист кваліфікаційної роботи; менеджмент