Огляд сучасних мовних моделей генеративного штучного інтелекту для та перспективи їх використання у автоматизації бізнес-процесів - Касьянюк, О. С. (ГО «Міжнародний центр наукових досліджень», 2024)
Генеративний штучний інтелект (ГШІ) є важливою та актуальною галуззю в сучасній інформаційній технології. Його застосування охоплює широкий спектр сфер, включаючи мистецтво бізнес. У бізнесі ГШІ допомагає в розробці персоналізованих рекомендацій для клієнтів, прогнозуванні тенденцій на ринку, управлінні даними та прийнятті рішень. Також ГШІ використовується для автоматизації бізнес-процесів, оптимізації виробництва та підвищення продуктивності.