Робоча програма навчальної дисципліни «Перспективні технології у гірнично-металургійному комплексі» - Пашинська, О. Г. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Перспективні технології у гірнично-металургійному комплексі – курс загальної підготовки, який дозволить Вам розуміти сучасний стан та новітні тенденції розвитку технологічних процесів у основних галузях економіки, знати перспективні напрямки технологічного розвитку у виробництві та наданні послуг, вміти інтегрально оцінювати технологічні процеси урахуванням їх операційної, економічної та екологічної ефективності. Ви зможете працювати в складі крос-функціональних груп та міждисциплінарних команд спільно з спеціалістами основних промислових технологій, при реалізації проектів з підвищення операційної ефективності основних процесів.