Проєктування металургійних цехів : силабус - Штода, М. М. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Проєктування металургійних цехів – входить до переліку обов’язкових дисциплін професійного ядра при навчанні за освітньо-професійною програмою «Металургія чорних металів» підготовки за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти. Дисципліна може бути корисна при виборі її у якості вибіркової для студентів, що пов'язують свою професійну діяльність з металургійним виробництвом.