Продуктивність використання MS Excel : методичні рекомендації до виконання індивідуального завдання - Держевецька, М. А. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
У методичних рекомендаціях наведено поради і методичні підходи до виконання індивідуального завдання з дисципліни «Продуктивність використання MS Excel», вимоги до оформлення, подання та оцінювання результатів виконання індивідуального завдання.
Keywords: методичні вказівки; індивідуальні завдання; MS Excel