Фахова англійська мова для ділового та наукового спілкування : методичні вказівки до виконання практичних робіт - Бурковська, О. Й. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
У методичних рекомендаціях наведені завдання до виконання практичних роботи, які виконуються в процесі вивчення дисципліни.