Оптимізація інформаційної підтримки управлінської діяльності для забезпечення відповідності стандартам сертифікації з залученням штучного інтелекту - Сагайда, П. І.; Мироненко, О. В. (НТУ «Дніпровська політехніка», 2025)
Розроблено проєкт програмного комплексу, який забезпечує високу якість вхідних даних, уніфікує виконання процесів, значно скорочує трудомісткість підготовки до сертифікаційних аудитів та перетворює ISO підприємства на проактивний інструмент управління ризиками.
Keywords: штучний інтелект (ШІ); сертифікація ISO; управлінська діяльність; проактивний моніторинг; ризик-орієнтоване мислення; коефіцієнт готовності (R); верифікація; контекстна фільтрація; обробка природної мови (NLP); інформаційна підтримка