Робоча програма навчальної дисципліни «Управління потенціалом підприємства» - Шкрабак, І. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Якісне управління потенціалом підприємства в умовах зростання темпів економічних процесів, загострення конкуренції в усіх галузях господарювання, переходу на концепцію «Індустрія 4,0» та багатьох інших тенденцій, притаманних як світовому господарству, так і вітчизняній економіці, стає запорукою не тільки стабільного розвитку підприємства, але й часто його виживання в ринкових умовах.