Навчально-ознайомча практика : методичні вказівки (для студентів спеціальності 184 Гірництво усіх форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти) - Сахно, С. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2023)
Методичні вказівки включають загальні положення, питання організації практики, контролю та підбиття підсумків практики. Вказівки містять критерії, щодо оцінювання практики керівниками від Підприємства та Університету, критерії оцінювання захисту звіту з практики; вимоги до оформлення звіту та щоденника (робочого зошита) практики, включаючи зразки титульної сторінки звіту з практики та щоденника (робочого зошита) практики; перелік рекомендованої літератури. Рекомендовано для студентів спеціальності 184 Гірництво першого (бакалаврського) рівня освіти, які проходять навчально-ознайомчу практику.
Keywords: методичні вказівки; гірнича справа; розробка родовищ; практика