Надійність, монтаж та ремонт металургійного обладнання : силабус - Кулік, Т. О. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Надійність, монтаж та ремонт металургійного обладнання – вибіркова дисципліна і рекомендована слухачам освітньо-професійної програми «Інжиніринг електропостачання та електромеханічних систем у металургії та гірництві», та буде корисною слухачам інших ОПП інженерного напрямку. Фахівцю цей курс дає знання та навички з визначення показників експлуатаційної надійності, проведення технічної діагностики, забезпечення мінімальних втрат на тертя, зменшення зносу, розробки раціональних заходів по підтриманню обладнання в працездатному стані. На практиці вирішуються задачі розробки математичних моделей, що адекватно описують втрату працездатності обладнання. Курс дозволяє ознайомитися зі способами ефективного та якісного післяремонтного збирання.