Управління витратами при впровадженні нових виробничих процесів для випуску нової продукції (на прикладі ТОВ «Метінвест-Промсервіс») - Харченко, О. С.; Ісаченко, Д. Ю.; Kharchenko, O. S.; Isachenko, D. Yu. (Baltija Publishing, 2024)
На основі проведених досліджень внутрішнього та зовнішнього середовища підприємства, запропоновано можливості його розвитку через диверсифікацію виробничої діяльності: розширення асортименту продукції та проникнення у нові сфери діяльності, освоєння нових виробництв. Запропоновано диверсифікувати діяльність підприємства виробництвом елементів покрівельного покриття та водозливної системи. Цілі диверсифікації – підвищення обсягу доходів та прибутків підприємства шляхом розширення напрямів виробничої діяльності в уже освоєній сфері, такій як гофрування металу, виробництво вентиляційних систем, досягнення економії за рахунок ефекту масштабу та посилення стійкості на ринку до впливу зовнішніх факторів.
Cost management in implementing new production processes for the launch of new products (case study Metinvest-Promservice, LLC)