Методичні рекомендації до підготовки та захисту кваліфікаційної роботи магістра за освітньо-професійною програмою «Технології збагачення корисних копалин» - Левченко, К. А.; Младецький, І. К.; Кушнірук, Н. В.; Глуховеря, М. Р. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Методичні вказівки включають пояснення щодо процедури підготовки, виконання і захисту кваліфікаційної роботи, а також рекомендації і вимоги до її змісту та оформлення. Призначено для здобувачів освіти спеціальності 184 Гірництво другого (магістерського) рівня освіти ОПП «Технології збагачення корисних копалин».